Influència de les eleccions municipals sobre la producció de béns públics de caràcter preferent en la comarca de l’Horta Nord.

Abstract

En les èpoques de crisi econòmica, sempre hem sentit dir que les primeres retallades venen associats a la cultura. De fet, “quan el riu sona és perquè aigua porta”, afirma un vell refrany, i alguna cosa de veritat portarà aquesta afirmació amb la qual iniciem aquesta petita reflexió. No obstant això, existeixen diferents factors addicionals dins de les diferents escales socials (local, comarcal, regional o nacional) que poden influir sobre la despesa i el consum de determinats béns públics.
Les passades eleccions municipals i autonòmiques de l’últim mes de maig, a través dels seus resultats, també ens ofereixen factors que poden influir en les xifres finals dels models de la despesa i inversió, a escala local, en aquesta mena de béns públics de caràcter preferent.

Julio Montagut Marqués Pau Rausell Köster Secció de llibre Data de publicació 2015 Pàgines 63-71 Edició Colecciones Universitat i Territori, 7 Editors Universitat de València ISBN 9788437098630