Econcult 07/09/2021

Pau Rausell participarà en la Jornada de Cultura i Ciiudades Mitjanes que se celebrara a Conca durant els dies 16 i 17 de Setembre a Conca. Es tracta d’unes Jornades de caràcter mixt presencial i en línia.

En les jornades, com podreu veure en el programa, hi ha investigadors, però també moltes persones (gestors, polítics o empresaris) que prenen dia a dia decisions sobre com és i com serà el turisme a les ciutats mitjanes i xicotetes; i és de l’intercanvi d’opinions d’on eixiran noves maneres d’abordar aquests sectors econòmics que permeten a les nostres ciutats millorar la qualitat de vida i el dia a dia dels seus habitants. L’esdeveniment està organitzat per membres del projecte ‘CyTEs. Cultura y territorio en España. Procesos e impactos en las ciudades pequeñas y medias‘, iEn els jornades, com podreu veure en el programa, hi ha investigadors, però també moltes persones (gestors, polítics o empresaris) que prenen dia a dia decisions sobre com és i com serà el turisme als ciutats mitjanes i xicotetes; i és de l’intercanvi d’opinions d’on eixiran noves maneres d’abordar aquests sectors econòmics que permeten als nostres ciutats millorar la qualitat de vida i el dia a dia dels seus habitants. L’esdeveniment està organitzat per membres del projecte ‘CyTEs. Cultura i territori a Espanya. Processos i impactes a les ciutats petites i mitjanes’, investigadors i investigadores de les universitats de Saragossa, La Rioja, Castella-la Manxa i Autònoma de Madrid, i suposa el final d’un procés de més de cinc anys des que van començar a redactar el projecte per a presentar-lo a les convocatòries de Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat. Entre aquests investigadors es troba Diego Barrado de la Universitat Autònoma de Madrid amb el qual Econcult manté una creixent relació

El programa i les inscripcions poden consultar-se açí

La intervenció de Pau Rausell, el Dijous 16 de setembre a les 16.00 versarà vaig sobrar el paper de la cultura en l’ecosistema cultural urbà de les ciutats mitjanes

La relació d’econcult amb el grup d’investigació prové de la participació just abans de la pandèmia en un esdeveniment celebrat a la fi de gener de 2020 a la ciutat d’Osca on Pau Rausell va ser convidat a realitzar una conferència sobre noves manera de mesurar l’impacte social de la cultura.

16/09/2021
16,00 h. Ponencia 3. Economía de la cultura: una lectura desde las ciudades medias
Ponente: Dr. D. Pau Rausell Köster. Director del Área de Investigación en Economía de la Cultura y Turismo (Econcult). Universitat de València.