Després de l’èxit de la sessió especial sobre el llibre blanc de Designscapes, aquest divendres (24 de setembre) tindrà lloc una segona sessió especial, de 10.00 a 12.30 hores, centrada en la interacció entre el projecte Designscapes i la Capital Mundial de Disseny València 2022.

La sessió començarà amb una presentació breu sobre el projecte Designscapes a càrrec de Francesco Molinari, el gerent d’aquest projecte. A continuació, El director de la nostra unitat d’investigació Pau Rausell presentarà com la filosofia de Designscapes va contribuir a la reeixida candidatura de València a Capital Mundial de Disseny i va desencadenar la innovació possibilitada pel disseny a nivell polític local.

En una taula redona posterior, actors locals, com María Dolores Parra (Directora general d’Internacionalització de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de Generalitat Valenciana), David Rosa (Subdirector tècnic de les Naus de l’ajuntament de València) i Xavi Calvo (Director general de la Capital Mundial de Disseny 2022), seran presents com a testimonis per a un debat en profunditat sobre aquest tema.

La sessió es realitzarà a través de Transmissió en director de seminari web en Facebook (punxa ací per a entrar ).

PER A CONECTAR-SE https://www.facebook.com/designscapesproject/