Personal Docent i Investigador. UVEG
Pau Rausell Köster
Director
Economia Aplicada. UVEG
Gandia (1966). Economista i professor titular de Departament d'Economia Aplicada de la Universitat de València. Director d'l'Àrea d'Investigació en Economia de la Cultura i Turisme (Econcult). Ha publicat nombrosos llibres i articles en perfect revistes especialitzades i en premsa sobre temes relacionats amb la comunicació i la cultura. Intervé habitualment en seminaris i nombroses conferències nacionals i internacionals sobre temes com les ciutats creatives, les relacions entre cultura, innovació i desenvolupament i l'impacte econòmic de la cultura. Ha participat en processos i estudis de planificació cultural per territoris com Catalunya, Comunitat Valenciana i ciutat de València, Illes Canàries, Madrid i Comunitat de Madrid, entre d'altres. Lidera i participa en projectes competitius nacionals i europeus com INNOVA, SOSTENUTO, CREATIVEMED, 3C4INCUBATORS, OPEN DOORS, CULTURE FOR CITIES AND REGIONS, TRANSMAKING, DESIGNSPACES I MESOC
Enllaç Descarregar CV
Raül Abeledo Sanchis
Coordinador de projectes internacionals
Economia aplicada
Raúl Abeledo (París, 1973) és economista i la seua àrea d'especialització integra el desenvolupament sostenible i la planificació cultural. Des del 2006 és coordinador de Projectes Europeus d'Econcult (Unitat d'Investigació en Economia de la Cultura), on va recalar després d'una experiència de set anys en la consultoria privada. Aquesta experiència va resultar fonamental per a l'èxit de la internacionalització experimentada per Econcult aquests últims deu anys (6 projectes InterregMED i 3 projectes Horizon2020). Raúl Abeledo és autor de nombroses publicacions i articles acadèmics relacionats amb el paper de la cultura en les dinàmiques d'innovació i desenvolupament regional. Actualment forma part de la Mesa de Cultura de la Red Española para el Desarrollo Sostenible. i és director acadèmic de l'Observatori Cultural de la Universitat de València
Enllaç Descarregar CV
Rafa Boix-Doménech
Estructura Econòmica. UVEG
Professor Titular del Departament d'Estructura Econòmica de la Universitat de València. Els seus principals interessos d'investigació són: economia regional i urbana, indústries creatives, districtes industrials i xarxes de ciutats. Ha participat en investigacions aplicades per a diverses institucions, entre elles: Els ajuntaments de Barcelona i València, la Diputació de Barcelona, el Ministeri d'Indústria espanyol i l'OCDE.
Enllaç
Amparo Oliver Germes
Metodologia de les Ciències del Comportament
Doctora en Psicologia, Catedràtica de Metodologia de les Ciències del Comportament. Directora grup d'investigació interdisciplinària ARMAQoL-GIUV2017-359 Advanced Research Methods Applied to Quality of Life Promotion, amb seu en Facultat de Psicologia i Logopèdia de la Universitat de València. ORCID https://orcid.org/0000-0002-1207-4088. Coordinadora del doctorat interdisciplinari en Promoció de l'Autonomia i Atenció Soci Sanitària a la Dependència de la Universitat de València i professora de postgrau en diferents universitats. Membre de la SECPAL i la Societat Valenciana de Cures Pal·liatives, de la EVAP-BW (associació de dones empresàries i professionals), consultora de diverses agències de qualitat espanyoles.
Enllaç
Personal en formació
Jordi Sanjuán Belda
FPU
Econcomia Aplicada. UVEG
Economista i Màster en Política Econòmica i Economia Pública, amb premis extraordinaris en totes dues titulacions. Amb anterioritat a Econcult, ha desenvolupat dues beques d'investigació en el departament d'Economia Aplicada, així com pràctiques professionals en la Direcció General de Finançament i Fons Europeus de la Generalitat Valenciana. Actualment està realitzant el seu doctorat en Ciències Socials investigant sobre els impactes de les Indústries Culturals i Creatives en el Benestar Regional. Certificat Professional en Ciència de Dades per la Universitat d'Harvard. Actualment es troba realitzant una estada d'investigació en el JRC d'Ispra
Enllaç
Fernando Álvarez Teresa
FPI. Proyecto ES_CCANVI
Economia Aplicada
Fernando és economista per la Universidá d’Uviéu i està especialitzat en política econòmica després de cursar el Màster Oficial en Política Econòmica i Economia Pública de la Universitat de València. A més, durant la seua etapa universitària ha sigut representant d'estudiants i ha col·laborat escrivint en publicacions estudiantils sobre temes econòmics d'actualitat. Experiències que li han servit per a posar en valor el fet social en la investigació acadèmica. Activista cultural en la defensa de la llengua asturiana i la seua oficialitat. Considera a la Cultura com un factor clau per a afavorir el desenvolupament territorial, que proveeix valors, autoestima col·lectiva i facilita el desencadenament de processos d'innovació.
Personal d'investigació per projectes
Sendy Ghirardi
Contratada PID proyecto MESOC
Economia Aplicada
Sendy Ghirardi és investigadora doctora en Econcult, l'Àrea d'Investigació en Economia de la Cultura i Turisme del Departament d'Economia Aplicada. És també directora de projectes de la consultora CULTURALINK Els seus estudis s'enfoquen en la relació entre la participació cultural i el benestar, l'impacte social dels museus i les teories i pràctiques participatives. Ha publicat sobre aquests temes en llibres i revistes internacionals. Participa en projectes d'investigació i consultoria nacionals i europeus.
Enllaç
Francesco Molinari
Project Manager. MESOC
Economia aplicada
Investigador i gestor de projectes independent que ha treballat per a diverses organitzacions públiques i privades d'Europa, incloent clients de Bèlgica, Xipre, Grècia, Israel, Itàlia, Portugal, Eslovènia i el Regne Unit. Al llarg de la meua carrera he participat en la coordinació (o en la participació) d'una vintena de projectes d'I+D i innovació relacionats amb les TIC a nivell europeu, nacional i regional, molts d'ells sobre temes de participació i administració electrònica. Per a la Comissió Europea, entre altres, vaig escriure en 2008 un estudi per a l'avaluació de l'enfocament dels Living Labs en l'escenari de la innovació i la Internet del Futur de la UE. He realitzat consultories per a diverses regions italianes (Piemont, Apulia, Vall d'Aosta, Vèneto) en temes relacionats amb la creació i gestió de Living Labs. Per al Ministeri de Desenvolupament Econòmic italià, Departament de Política de Cohesió, vaig dirigir en 2010-2012 un Grup de Treball Estat-Regió dirigit a l'establiment de PCP (Pre Commercial Procurement) en la pràctica de l'administració pública.
Enllaç
Chuan Li
Contratado PID. Proyecto DESIGNSCAPES
Economia aplicada
Chuan Li és investigador doctor en el Departament d'Economia Aplicada. La seua investigació enfoca la innovació de les organitzacions culturals, i la innovació facilitada pel disseny. Ha publicat una dotzena de articulos cientificos i indexats en les revistes i els llibres internacionals i nacionals. En els últims anys, ha coordinat diversos projectes academicos i culturals al nivell internacional en col·laboració amb les universitats (Universitat de Jiaotong de Xangai i Universitat de Yunnan) i les organitzacions intergubermentales (Foundación d'Àsia i Europa), i també ha participat en diversos projectes europeus baix H2020 i INTERREG. En 2016, va ser seleccionat en la primera edició del programa de Global Cultural Leadership de la plataforma de la diplomàcia cultural en Union Europea.
Enllaç
Andreu Francés Gimeno
Tècnic superior d'investigació
Economia aplicada
Graduat en Turisme per la Universitat d'Alacant. Màster en Direcció i Planificació turística per la Universitat de València.
Cristian Baghiu
Web developer. PIND proyecto MESOC
Economía Aplicada
Cristian és enginyer informàtic, titulat per la UPV, i Màster Universitari en Enginyeria i Tecnologia de Sistemes Programari. Col·labora amb el grup d'investigació PROS de la UPV. Actualment és el director de desenvolupament de la Plataforma AUCultur, dins del projecte MESOC
Borja Abril Revert
PIND. Projecte MESOC
Metodologia de Ciències del Comportament
Graduat en psicologia, és troba cursant el Màster Universitari en Atenció Sociosanitària a la Dependència. Col·labora amb el grup d'investigació Advanced Research Methods Applied to Quality of Life Promotion (ARMAQoL).
Investigadors col·laboradors externs
Tony Ramos Murphy
CEO Consultora CULTURALINK
Doctor en Ciències Socials, Llicenciat en Filosofia, Diplomat en Polítiques Culturals, Magíster en Gestió Cultural i Diplomat en Estudis Avançats en Dret de la Cultura. . És director de la consultoria Culturalink.
Chema Segovia
Arquitecte. Coordinador projectes ciutat i cultura
Urbanista, coordinador de l'àrea de societat/cultura/ciutat en Culturalink. Professor Col·laborador Màster en Ciutat i Urbanisme, UOC. Coordinador d'espai públic del projecte de revitalització de la Marina de València
Guillem Bacete
Graduat en Turisme. Màster en Economia Pública i Política Econòmica. Investigador en CULTURALINK
Aitana Cabedo Pérez
Tècnica superior d'investigació
Economia aplicada
Graduada en la doble titulació en ADE-Turisme. Màster en Direcció i Planificació del Turisme per la Universitat de València.
Pau Díaz Solano
Economia aplicada
Sociòleg i politòleg especialitzat en el camp de la sociologia de la cultura. Es troba estudiant el màster de Gestió Cultural a la UPV i UV. Ha treballat al sector cultural a Culturalink i Enconcult i a projectes d'investigació a ACICOM sobre associacionisme.
Júlia Sorribes
Editora. Traductora. Correctora. Comunicació
Júlia va estar com a investigadora contractada en el projecte SOSTENUTO (2009-2012). Des de llavors col·labora de manera habitual i des de Cardiff, amb l'equip d'Econcult.
Enllaç
Francis Marco Serrano
Data Scientist
Francisco Marco Serrano va ser el primer contracte aconseguit per Econcult; el projecte CONCERCOST. Encara que la seua trajectòria s'ha dirigit a l'anàlisi de dades. continua tirant-nos una mà, des de Londres, quan ho necessitem.
Francesc Cabañés
Cap de la Secció d'Investigació Etnològica i Cultura Tradicional i del Departament de Comunicació i difusió del Museu Valencià d'Etnologia. Diputació de València
Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València. 1996 Màster en Gestió de Servei Culturals en les Administracions Locals. Universitat de València.
Enllaç
Taiane Fernandes
Comunicologa, periodista i redactora
Doctora en Cultura i Societat. Va realitzar estada d'investigació en Econcult entre 2017 i 2018, on va desenvolupar la seua tesi: Política pública, política cultural i participació social: estudi de cas comparatiu de les societats musicals en Badia/Brasil i a València/Espanya. Per més d'una dècada ha actuat en la gestió pública de cultura i en projectes d'investigació al Brasil.
Antonio Martínez López
Professional independient. Consultor.
Vicepresident de PerformArt. Gestor Cultural
Eva Mañez
Fotògrafa
Angélica Gutierrez Negret
Dissenyadora
Doctorands, personal becari i en pràctiques
Inés Carreres Soliva
Soport a l'investigació
Graduada en Negocis Internacionals. Desenvolupant el màster en Polítiques Públiques
Ying Wang
Doctoranda
Investigadora de la Universitat de Yunnan que desenvolupa la seua tesi doctoral sobre equipaments culturals.